Ik heb je leren kennen als een doortastende coach en trainer die verschillende stijlen in huis heeft om anderen te helpen bij hun ontwikkelingsvraag. Je laat mensen het beste uit zichzelf halen op een manier die veilig en respectvol voelt.”

investeren in jezelfInvesteren in jezelf: de beste investering ooit

Investeren in jezelf is de mooiste investering die je jezelf cadeau kunt doen. Wanneer je vanuit je eigen kracht en je eigen kunnen in het leven staat, ben je beter in staat om goede keuzes te maken die jou persoonlijk geluk brengen. Waarom je wilt investeren in jezelf, dat is per persoon verschillend. Misschien wil je het vanwege iets dat je in je leven hebt meegemaakt, een opvoeding die je hebt gehad, of omdat je je wellicht op je werk onprettig voelt. Het goede nieuws is: je kunt hier zeker wat aan doen, en dit blijvend zo houden!

Ziet jouw leven er precies zo uit als je dat zou willen?

Voel je je echt tevreden en gelukkig? Of zou het misschien beter kunnen? Hoe dan? In een coaching sessie help ik jou om dát te ontdekken. Tijdens ons intakegesprek krijg je rustig de tijd en de ruimte om te onderzoeken of jij je thuis voelt bij mij. Wanneer jij ervoor kiest om je door mij te laten coachen stellen we een plan van aanpak op en gaan we aan de slag. Samen vinden we het geloof in jezelf stap voor stap terug, kijken naar eventuele oorzaken waardoor je het ooit kwijt bent geraakt, maar vooral hoe jij geloof in jezelf kunt krijgen én behouden. Gewoon weer lekker in je vel zitten, dat is toch een mooi doel?

Ik neem alle tijd voor je

Investeren in jezelf is niet iets dat over één nacht ijs gaat. Dit betekent dat de eerste twee sessies langer kunnen duren dan 1 uur. Door de tijd te nemen heb ik ondervonden dat je sneller weer in je kracht staat. Per sessie ga ik wel uit van 60 minuten. De investering voor 1 sessie van een uur bedraagt € 80,-.

Deze intensieve coaching gaat je heldere inzichten opleveren

Je krijgt waardevolle handreikingen en de tijd om nieuwe inzichten te implementeren!