Aan het begin van een Touch Of Matrix sessie sta je achter me, je vertelt me dat ik straks zal beginnen te wiebelen en als ik achterover val het gewoon moet laten gebeuren, jij zult me opvangen. Terwijl je het zegt val ik, je vangt me op en legt me neer. Je neemt verder me mee het proces in. Allerlei spieren bewegen ongecontroleerd, beelden vliegen rond en mijn ogen krijg ik niet open. Na afloop moet ik even bijkomen, maar ik voel direct dat er wat veranderd is.”

Wat is Touch Of Matrix?

Met Touch Of Matrix zet je alles weer in beweging. Oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties worden met Touch Of Matrix vervangen door nieuwe, positieve informatie.
Touch of Matrix is gebaseerd op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica. Deze tak van de wetenschap houdt zich bezig met het onderzoeken van voor ons niet zichtbare zaken. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie. Alles en iedereen is met elkaar verbonden door een energieveld, het zogenaamde morfogenetische veld.

Wat gebeurt er tijdens een Touch Of Matrix behandeling?

Tijdens een Touch of Matrix behandeling werk ik met je ‘Ware Ik’. Je ‘Ware Ik’ kun je zien als een soort harde schijf van een computer. Van hieruit kun je het beste een verbinding maken met alle informatie in je eigen ‘matrix’. Dit is het gebied waar -in computertaal- jouw systeembestanden netjes geordend staan.

Voorafgaand aan de daadwerkelijke TOM- behandeling help ik je in een gesprek om je bewust te worden van je precieze klacht en formuleren we wat je graag zou willen. Vervolgens gaan we over op de TOM -behandeling. Eerst stellen we -zoals bij een radio- af op de frequentie van je Ware Ik. We verwijderen oude informatie uit je systeembestanden op de harde schijf. Dan verbinden we ons met de nieuwe informatie. Als dat gebeurt is, laten we los. Het is een fascinerend proces en een prachtige ervaring.

Voor wie is Touch Of Matrix geschikt?

Als jij niet meer wilt graven naar de oorzaak van klachten, oude informatie achter je wilt laten en verder wil met je toekomst, is TOM uitermate geschikt voor jou! Bij meer complexe problemen kan het goed zijn om TOM te combineren met Haptonomie.