Uit de Chaos in mijn leven

geplaatst in: Zefanja coaching | 0

Helderheid in mijn gedachten

 

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik Zefanja voor het eerst ontmoette. Op donderdag 2 juli reed ik de mooie oprijlaan op. Zefanja ontving mij hartelijk. Met gezonde spanning begonnen we aan het kennismakings gesprek. Mijn hulpvraag was lastig te formuleren ik begon te vertellen waar ik tegen aanliep en waar ik graag verandering in wilde brengen. Tijdens mijn paardrijlessen kon ik heel moeilijk ontspannen omdat mijn ademhaling heel hoog zat. Wanneer het me wel lukte rolde de tranen over mijn wangen zonder dat ik daar invloed op had. Graag wilde ik uitzoeken waar die emoties vandaan kwamen. Ik ervaarde het leven als zwaar en eigenlijk had ik altijd spanning en stress ook in het dagelijks leven wanneer ik niet op het paard zat. Mijn instructrice heeft me naar Zefanja doorverwezen en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Stap voor stap heeft Zefanja me aan de hand genomen.

Tijdens onze warme fijne gesprekken was ze een geweldige gesprekspartner die me een kijken in mijn eigen hoofd gaf. Zefanja hielp me mijn gedachten weer helder te krijgen. Toen ik na een paar sessies aangaf echt te vol te zitten om aan mezelf te werken heeft ze de TOM methode ingezet. Dit was echt een hele bijzondere ervaring! Zefanja vertelde me dat het lastig uit te leggen is hoe de methode werkt en dat ik het zelf kon ervaren. De TOM heeft me geholpen om oude ballast uit het (onder)bewustzijn los te laten en zelfs te verwijderen. Mijn wens was ontspanning te ervaren en ik merkte meteen na de eerste keer dat ik losser was. Na een paar dagen merkte ik weer meer spanning en ik keek dan ook uit naar mijn volgende sessie want ik wist dat Zefanja me kon helpen. De tweede keer heeft Zefanja me zelfvertrouwen gegeven en hiermee kon ik weer een stapje verder. De keren daarna hebben we korte TOM sessies gedaan hieruit kwam naar voren dat er nog blokkades waren die wel 7 generaties terug gingen. Na die sessies ging het heel goed met me . Nu ik dit schrijf kan ik zeggen dat ik weer in mijn kracht sta en vol levenslust begin aan mijn nieuwe leven. De inzichten die ik heb gekregen met hulp van Zefanja gaan mij een hele andere koers laten varen en daar ik heb er zin in!

 

trap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *